Download Mp3 Vita Alvia - Gemantunge Roso (DJ Remix)

Vita Alvia - Gemantunge Roso DJ Remix Mp3 Herman Mp3hermanDownload Mp3 Vita Alvia - Gemantunge Roso (DJ Remix), Berikut ini adalah lirik lagu dari Download Mp3 Vita Alvia - Gemantunge Roso (DJ Remix) :

Mung kari angenan,
Welas hang isun sambang
Saiki wis ilang,
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan,
Bengen isun buang
Ngaboti wong wadon liyan,
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan

Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan

# Reff:

Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati

# Reff:

Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan

Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan

# Reff:

Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati

Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati

Untuk download lagunya Download Mp3 Vita Alvia - Gemantunge Roso (DJ Remix) klik link download berikut ini :





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Mp3 Vita Alvia - Gemantunge Roso (DJ Remix)"

Post a Comment