Download Mp3 Mung Riko Mahesa Feat Vita

Download Mp3 Mung Riko Mahesa Feat Vita mp3herman mp3 hermanDownload Mp3 Mung Riko Mahesa Feat Vita, Berikut ini adalah lirik lagu dari Mung Riko Mahesa Feat Vita :

Selawase urip iki mung kanggo riko
Setuhune welas iki mung kanggo riko

Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko

Hang isun anteni hang sun impi impi
Yoro mung rupan riko

Selawase urip iki mung kanggo riko
Setuhune welas iki mung kanggo riko

============================

Suci welas iki mung isun hang nduweni
Wengi hang sun impi yo mung pujane ati

Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

============================
Isun lan riko podo ngimbanginggowo roso welas hang suci
Ulan lan lintang nyunari wengi

Welas iki madangi ati
Raino lan bengi hang isun anteni

Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi impi

Yoro mung rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Setuhune welas iki mung kanggo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Untuk download lagunya Mung Riko Mahesa Feat Vita klik link download berikut ini :





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Mp3 Mung Riko Mahesa Feat Vita"

Post a Comment