Download Mp3 Vita KDI Kanggo Kowe - Om Scorpio

Download Mp3 Vita KDI Kanggo Kowe - Om Scorpio , Berikut ini adalah lirik lagu dari Vita KDI Kanggo Kowe :

Download Mp3 Vita KDI Kanggo Kowe - Om Scorpio mp3herman


OPO WES SAK MESTINE
AKU KUDU KOYO NGENE
BEBARENGAN KARO KOWE
URIP SABENDINANE
SABEN KEPETHUK
KOWE KONDO YEN KOWE TRESNO
AKU PERCOYO RA ONO WANITO LIYO

==========

AKU NING KENE KOWE SENG ONO NING KONO
AKU TAK KONDO MUGO BISO MBOK TOMPO
SABEN NGABARI KOWE MESTI LORO ATI
AKU RA NGERTI MERGO SOPO SING JALARI

==========

KOWE LAN AKU WES SUMPAH ING JANJI
O...RA BAKAL NGGUDO ATI
YO MUNG SAWIJI SENG NING JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI....

==========

AKU NING KENE KOWE SENG ONO NING KONO
AKU TAK KONDO MUGO BISO MBOK TOMPO
SABEN NGABARI KOWE MESTI LORO ATI
AKU RA NGERTI MERGO SOPO SING JALARI

=========

KOWE LAN AKU WES SUMPAH ING JANJI
O...RA BAKAL NGGUDO ATI
YO MUNG SAWIJI SENG NING JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI...

========

AKU NING KENE KOWE SENG ONO NING KONO
AKU TAK KONDO MUGO BISO MBOK TOMPO
SABEN NGABARI KOWE MESTI LORO ATI
AKU RA NGERTI MERGO SOPO SING JALARI

=======

KOWE LAN AKU WES SUMPAH ING JANJI
O...RA BAKAL NGGUDO ATI
YO MUNG SAWIJI SENG NING JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI...

KOWE LAN AKU WES SUMPAH ING JANJI
O...RA BAKAL NGGUDO ATI
YO MUNG SAWIJI SENG NING JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI...

Untuk download lagunya Vita KDI Kanggo Kowe klik link download berikut ini :





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Mp3 Vita KDI Kanggo Kowe - Om Scorpio"

Post a Comment