Download Mp3 Vita KDI - Esem Lan Guyumu - OM Rasta Morena

Download Mp3 Vita KDI - Esem Lan Guyumu - OM Rasta Morena, Pada Kesempatan kali ini Mp3herman akan berbagi lagu yang berjudul Esem lan guyumu, yang dinyanyikan oleh Vita Kdi. Berikut ini adalah lirik lagu dari Vita KDI - Esem Lan Guyumu :

Download Mp3 Vita KDI - Esem Lan Guyumu - OM Rasta Morena mp3herman

Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane,
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu

reff:
Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane,
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu

Untuk download lagunya Vita KDI - Esem Lan Guyumu - OM Rasta Morena klik link download berikut ini :

Download Mp3 Vita KDI - Esem Lan Guyumu - OM Rasta Morena



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Mp3 Vita KDI - Esem Lan Guyumu - OM Rasta Morena"

Post a Comment