Download Mp3 Demy - Kanggo Riko

Download Mp3 Demy - Kanggo RikoDownload Mp3 Demy - Kanggo Riko

Berikut lirik lagu Demy - Kanggo Riko :

He he he he he he
ho ho ho ho ho ho
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

(Siji sijine mung riko),
Nong atinisun selawase
(Separuh rogo iki)
Yoro mung kanggo riko

Untuk download lagunya klik link download berikut ini :

Download Mp3 Demy - Kanggo Riko





Subscribe to receive free email updates: