Download Mp3 Simpang Lima Ninggal Janji Lilin Herlina New Pallapa

Download Mp3 Simpang Lima Ninggal Janji Lilin Herlina New Pallapa

Soyo suwe
soyo nelongso rasane
atiku kangen
kangen ku marang kowe

nanging pancen
pancen wes dadi nasib ne
durung bisa ssendingan
sesandingan karo kowe

arume kembang mekar ing wayah sore
arum ambune iso biso tak rasakne
nanging , nanging arume rambutmu
amung bisa tak bayang ne, mergo kowe ora neng kene

aku lungo nang monco
golek makaryo nggo sangune urip aku lan kowe
arume kembang mekar ing wayah bengi
dadi tombo kangen ku jeruning atiiiiiii....

kembang ku ayu
lilakno lungaku
aku ra bakal lali marang janji sing tak lali
ning simpanng limo iki, sing nyekseni sumpahe ati
janji ku mengko mesti tak tepati.

Download Mp3 Simpang Lima Ninggal Janji Lilin Herlina New Pallapa




Subscribe to receive free email updates: