Download Mp3 Salah Tompo Arya feat Ida Zaskia OM New Satria 2014

Download Mp3 Salah Tompo Arya feat Ida Zaskia  OM New Satria 2014



Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo
Kabar opo dik sing mbok tompo
Ojo gawe atiku gelo

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego gawe atiku loro
Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tapo bukti neing ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
Ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kok iseh ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Ono sms ning hp sing tok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wis tak percoyo nyatane malah ndodro

Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo
Kabar opo dik sing mbok tompo
Ojo gawe atiku gelo

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego gawe atiku loro
Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tapo bukti neing ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
Ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kok iseh ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Ono sms ning hp sing tok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo

Wis tak percoyo nyatane malah ndodro

Klik Download Mp3 Salah Tompo Arya feat Ida Zaskia  OM New Satria 2014





Subscribe to receive free email updates: