Download Mp3 Lawang Ati Deviana Savara Campursari Romantis Vol 2

Download Mp3 Lawang Ati  Deviana Savara Campursari Romantis Vol 2


Nglemboro ning angenku
Tansah eling marang sliramu
Senadyan wis tak coba
Nglaleake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Nglaras kangen jero atiku
Sing tansah tak soroke
Gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ora biso duweni
Tresno sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku

Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke
Tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku

Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri
Neng jero atiku
Nglemboro ning angenku

Tansah eling marang sliramu
Senadyan wis tak coba
Nglaleake jenengmu
Sing tansah tak tembangke

Nglaras kangen jero atiku
Sing tansah tak soroke
Gending tresno ning dodoku
Opo pancen kudu tak lilo

Mergo ora biso duweni
Tresno sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu

Nanging soyo ra biso ngilangke
Tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu

Nanging sliramu soyo kepatri
Neng jero atiku
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu

Nanging soyo ra biso ngilangke
Tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu

Nanging sliramu soyo kepatri
Neng jero atiku

Klik Download Mp3 Lawang Ati  Deviana Savara Campursari Romantis Vol 2





Subscribe to receive free email updates: